NB T M
A G A Z I N E
N R
2 2 0 1 6 19
G
R O N D S T O F F E N
& B
A K E
-
O F F
IDENTITEIT
Sonneveld is een internationaal bedrijf dat innovatieve klant-
specifieke oplossingen ontwikkelt voor de bakkerijsector en
aanverwante voedingsindustrie, vóór en mét haar klanten waar-
mee waarde wordt toegevoegd aan de hele keten en de klant
in het bijzonder. Sonneveld biedt technische ondersteuning
voor een optimale proces-, brood- en banketkwaliteit, waar
het ontwikkelen van innovatieve brood- en banket concepten
en ondersteunende activiteiten om de bakkerijsector gezond
te houden als hoofddoel gesteld wordt. Vanuit de kennis en
expertise, zowel op het niveau van produceren en leveren van
grond- en hulpstoffen, als op het gebied van proceskennis en
marktinzichten, wordt samengewerkt met klanten aan hoog-
waardige en/of gebruiksvriendelijke producten en concepten.
INSPIRING BAKERY SOLUTIONS
Samenwerking met de klant is voor Sonneveld cruciaal. Deze
oplossingen vormen immers de antwoorden op uw vragen. De
innovatieve producten op grondstof- en eindniveau zijn het
resultaat van de enorme hoeveelheid opgebouwde kennis, ple-
zier in het vak, oplossend denken en de intensieve samenwer-
king met bakkers. De kwaliteit van de producten wordt getest
in consumentenpanels en de Sonneveld producten worden dan
ook met veel succes en voldoening toegepast door u.
Meer informatie:
Sonneveld
Tel. +31 (0)78 644 25 25
www.sonneveld.comSONNEVELD
BESTAAT ZESTIG JAAR EN
ONTHULT
NIEUWE HUISSTIJL
SONNEVELD IS ZESTIG JAAR GELEDEN (1956) BEGONNEN ALS KLEIN
FAMILIEBEDRIJF EN IN DE LOOP DER JAREN UITGEGROEID TOT EEN
INTERNATIONAAL BEDRIJF DAT BAKKERIJEN MEER LEVERT DAN ALLEEN
GRONDSTOFFEN. IN HET KADER VAN DE TOEGEVOEGDE WAARDE VOOR
DE KLANT HEEFT SONNEVELD EEN NIEUWE HUISSTIJL ONTWIKKELD. EEN
NIEUWE HUISSTIJL WAARMEE ECHT DUIDELIJK WORDT WIE SONNEVELD IS,
WAT SONNEVELD DOET EN WAAR SONNEVELD VOOR STAAT.