NB T M
A G A Z I N E
N R
3 2 0 1 6 17
N
I E U W S
FOODEX 2016
SUCCES VOOR TROMP GROUP
TROMP GROUP HEEFT ONLANGS OPNIEUW DEELGENOMEN AAN DE
FOODEX IN BIRMINGHAM EN MET SUCCES, WANT ‘DE KWALITEIT VAN DE
BEZOEKERS WAS PRIMA’, ZO LAAT HET BEDRIJF WETEN. TROMP GROUP PRE-
SENTEERDE TWEE SCHAALMODELLEN VAN COMPLETE PRODUCTIELIJNEN EN
MET BEHULP VAN DE AANWEZIGE TOUCHSCREENS WAS HET VOLLEDIGE
PROGRAMMA TE BEKIJKEN.
A
D V E R T E N T I E
Bezoekers konden kennismaken met de verschillende eind-
producten die zichtbaar waren in de vitrines. Films onder-
steunden de presentatie van de fabricage. “We spraken met
veel bezoekers en hebben inmiddels contact met verschil-
lende nieuwe relaties voor onze productielijnen”, aldus
Robert Done Sales Manager UK & Ireland. “Dat is een direct
gevolg van onze positie als turnkey supplier voor de gehele
bakkerij-industrie. We namen ruim de tijd voor de bezoekers
en volgden onze formule van ‘Hospitality’. Bezoekers stel-
den deze gastvrijheid op prijs en zo was er gelegenheid tot
interessante discussies. Op dit moment zijn wij volop bezig
met de follow-up van de beurs en ik ben tevreden.”
ANDERE BEURZEN
“Op dit moment beschikken wij nog niet over de juiste
bezoekersanalyses, maar het is de kwaliteit van diezelfde
bezoeker die telt. Foodex is voor ons een uitstekend moment
om onze ervaringen te delen. Om die reden hebben we
alvast ruimte geboekt voor de komende beurs in 2018 en
dat voelt goed”, aldus Robert. “Op dit moment maakt Tromp
Group zich al weer op voor deelname aan andere beurzen
in de wereld zoals ICF in Iran, IBIE in Las Vegas en Gulfood
in Dubai en zijn we net terug vanaf Bakery China.”
Meer informatie:
Tromp Group
Tel. +31 (0)33 2994373
www.trompgroup.nl