Previous Page  14 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 14 / 44 Next Page
Page Background

o

V e n s

Met de Roll-In e+ oven heeft MIWE een sterke troef in handen. “Door een problematische plaat-

sing van de schoorsteen, weersafhankelijke fluctuaties en dergelijke variabelen is het vaak lastig

om de luchtdruk in de bakkamer te controleren. Daardoor is consistent bakken lastig of zelfs

onmogelijk. De oplossing voor dit probleem wordt gevormd door de MIWE Roll-In, die atmos-

ferisch bakt. Dat betekent dat de luchtdruk in de bakkamer automatisch gelijk gehouden wordt.

Hierdoor kan perfect consistent gebakken worden ongeacht invloeden van buitenaf, maar is ook

het volume hoger”, aldus Gerard Wermelink, commercieel adviseur/sales adviseur van MIWE

Agency Nederland.

HYGIËNE

De nieuwe Roll-In e+ heeft vele nieuwe eigenschappen, zo horen wij van Gerard: “De bakkamer-

deur is vernieuwd met een beter geïsoleerde ruit die nog eenvoudiger te reinigen is en de deur is

optioneel te bestellen met een soft close functie. Deze functie zorgt ervoor dat de deur automa-

tisch sluit als deze een bepaald punt voorbij is. Middels een knop op de bediening kan men de

deur openen. De roterende vloer rust op een basis uit één stuk die ook nog eens verzwaard is.

Hierdoor is ook de hygiëne verder verhoogd en kan de vloer nog meer gewicht aan. Verder is er

een nieuwe statusverlichting. Deze led lamp is van ver te zien en deze geeft in verschillende kleu-

ren aan wat er in de oven gebeurt. Optioneel is deze verlichting ook nog eens te verkrijgen in de

onderkant van de wasemkap.”

ENERGIEZUINIG

“Naast het gepatenteerde air control (luchtcirculatie-systeem), zorgen de warmte opslagwand voor

schot op schot bakken, MIWE flexbake (het slimme systeem voor gedeeltelijke belading) én MIWE

BAKKER BART

IN

GRONINGEN

KRIJGT ALS EERSTE

DE BESCHIKKING OVER MIWE ROLL-IN E+

MET

ATMOSFERISCH BAKKEN

DIT VOORJAAR INTRODUCEERDE MIWE AGENCY

NEDERLAND (ONDERDEEL VAN DE VEENHUIZEN

GROEP) DE NIEUWE ‘ROLL-IN E+’ OVEN TIJDENS

BAKKERSVAK EN EIND DIT JAAR GAAT DE EERSTE

NEDERLANDSE BAKKER AAN DE SLAG MET DEZE

INNOVATIEVE OVEN. IN GRONINGEN HEEFT

JEROEN BAKKER VAN BAKKER BART DE PRIMEUR

OM ALS EERSTE TE BAKKEN MET DE ROLL-IN E+

MET ATMOSFERISCHE EIGENSCHAPPEN. WIJ

SPRAKEN MET HEM OVER DE KEUZE VOOR

MIWE EN MET GERARD WERMELINK VAN MIWE

AGENCY NEDERLAND OVER DE EIGENSCHAP-

PEN VAN DE ROLL-IN E+.

nB T M

a g a z I n e

n r

5 2 0 1 6

14