NB T M
a g a z i n e
n r
5 2 0 1 6
19
N
a b e s c h o u w i n g
Standhouders en bezoekers reageerden positief op de organisatie en de opzet van
de vakbeurs. Rob Steur (beursmanager): “Het was goed te zien dat veel bakkers met
een dik pak waardecheques de Najaarsdagen verlieten. We hebben voldaan aan
onze doelstellingen: extra inkoopvoordeel en inspiratie bieden aan onze klanten.”
SPECULAASKEURING
Er werden ongeveer 250 speculaasproducten ter keuring aangeboden, dat waren
er vorig jaar 350. Frank van Sprang (juryvoorzitter) merkt op dat het warme weer
waarschijnlijk de oorzaak is, dat nog niet alle bakkers speculaas hebben gebakken.
De gevulde speculaas van Bakkerij Harrie-Jan Loeffen uit Cuijk werd als de beste
van de provincie Noord-Brabant beoordeeld. Daarmee behaalden zij ook het hoog-
ste cijfer van alle categorieën en dus mag Loeffen het komend jaar communiceren
dat zij de beste speculaas van Nederland maken. Elders in deze uitgave leest een
uitgebreid interview met Harrie-Jan Loeffen.
1.200 BEZOEKERS
Beko Najaarsdagen
HET NBC CONGRESCENTRUM IN NIEUWEGEIN WAS MAANDAG 19 EN DINSDAG 20 SEPTEMBER
‘THE PLACE TO BUSINESS’ VOOR DE AMBACHTELIJKE BAKKERIJ. IN MEER DAN NEGENTIG STANDS
VAN GRONDSTOFFENLEVERANCIERS EN RELATIES VAN BEKO GROOTHANDEL EN IN DE STANDS VAN
DE VIJF BEKO-DOCHTERONDERNEMINGEN ZIJN ONGEVEER 1.200 BEZOEKERS GEÏNSPIREERD DOOR
DEMONSTRATIES, NIEUWE PRODUCTEN EN CONCEPTEN.