NB T M
A G A Z I N E
N R
1 2 0 1 6 27
B
A K K E R S V A K
2 0 1 6
BAKKERSVAK 2016 STAAT OP HET PUNT VAN BEGINNEN EN ER IS MEER DAN GENOEG TE
ZIEN EN TE BELEVEN TIJDENS DE TWEEDAAGSE VAKBEURS IN ROSMALEN. ALS SPECIALIST
OP HET GEBIED VAN GELAMINEERDE DEGEN ZAL VAN DER POL TIJDENS BAKKERSVAK TE
ROSMALEN HET FONCEERDEEG ONDER DE AANDACHT BRENGEN.
Fonceerdeeg is een gelamineerd deeg met een zeer rustige werking. Het fonceerdeeg is speciaal ont-
wikkeld voor het bekleden van vormen en afwerken van quiche of taart. Daarnaast is het deeg geschikt
voor zoete en hartige producten. Het deeg is gemaakt met 100% roomboter. Door de speciale opbouw
en receptuur vervormt (krimpt) het deeg nauwelijks in de vorm. De deegstukken zijn dun, ontdooien
snel en zijn gemaakt op het meest ideale formaat voor uitrollen op de uitrolbank. Het fonceerdeeg
kenmerkt zich door de heerlijke smaak, milde werking en zeer weinig krimp.
ONDERSCHEIDEND
VERMOGEN
Een halffabricaat geeft u het voordeel van
een doorontwikkelde basis en het werken
met een product van constante kwaliteit.
Hierdoor kunt u als bakker de aandacht
en tijd besteden aan het creatieve proces.
De producten van Van der Pol ondersteu-
nen het onderscheidend vermogen en
maken het mogelijk een uniek kwaliteits-
product te maken voor uw klant.
INSPIRATIE
Tijdens Bakkersvak in Rosmalen zal op
de stand van Van der Pol het fonceerdeeg
in de belangstelling staan. Het product
wordt reeds intensief gebruikt in verschil-
lende vers-formules. In maart zal het
product verkrijgbaar zijn bij de grossier.
Voor verwerkingsideeën, inspiratie en een
bijpassende actie kunt u terecht op stand
B1006 – Van der Pol.
Meer informatie:
D. van der Pol en Zonen B.V.
Tel. +31 (0)416 692 785
www.vdpol.nlBakkersvak-stand: B.1006
FONCEERDEEG
TIJDENS BAKKERSVAK 2016
Van der Pol
introduceert