Previous Page  27 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 27 / 44 Next Page
Page Background

NB T M

A G A Z I N E

N R

1 2 0 1 6 27

B

A K K E R S V A K

2 0 1 6

BAKKERSVAK 2016 STAAT OP HET PUNT VAN BEGINNEN EN ER IS MEER DAN GENOEG TE

ZIEN EN TE BELEVEN TIJDENS DE TWEEDAAGSE VAKBEURS IN ROSMALEN. ALS SPECIALIST

OP HET GEBIED VAN GELAMINEERDE DEGEN ZAL VAN DER POL TIJDENS BAKKERSVAK TE

ROSMALEN HET FONCEERDEEG ONDER DE AANDACHT BRENGEN.

Fonceerdeeg is een gelamineerd deeg met een zeer rustige werking. Het fonceerdeeg is speciaal ont-

wikkeld voor het bekleden van vormen en afwerken van quiche of taart. Daarnaast is het deeg geschikt

voor zoete en hartige producten. Het deeg is gemaakt met 100% roomboter. Door de speciale opbouw

en receptuur vervormt (krimpt) het deeg nauwelijks in de vorm. De deegstukken zijn dun, ontdooien

snel en zijn gemaakt op het meest ideale formaat voor uitrollen op de uitrolbank. Het fonceerdeeg

kenmerkt zich door de heerlijke smaak, milde werking en zeer weinig krimp.

ONDERSCHEIDEND

VERMOGEN

Een halffabricaat geeft u het voordeel van

een doorontwikkelde basis en het werken

met een product van constante kwaliteit.

Hierdoor kunt u als bakker de aandacht

en tijd besteden aan het creatieve proces.

De producten van Van der Pol ondersteu-

nen het onderscheidend vermogen en

maken het mogelijk een uniek kwaliteits-

product te maken voor uw klant.

INSPIRATIE

Tijdens Bakkersvak in Rosmalen zal op

de stand van Van der Pol het fonceerdeeg

in de belangstelling staan. Het product

wordt reeds intensief gebruikt in verschil-

lende vers-formules. In maart zal het

product verkrijgbaar zijn bij de grossier.

Voor verwerkingsideeën, inspiratie en een

bijpassende actie kunt u terecht op stand

B1006 – Van der Pol.

Meer informatie:

D. van der Pol en Zonen B.V.

Tel. +31 (0)416 692 785

www.vdpol.nl

Bakkersvak-stand: B.1006

FONCEERDEEG

TIJDENS BAKKERSVAK 2016

Van der Pol

introduceert