Previous Page  31 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 31 / 44 Next Page
Page Background

NB T M

A G A Z I N E

N R

1 2 0 1 6 31

B

A K K E R S V A K

2 0 1 6

ALS OP 6 MAART DE DEUREN OPENEN VAN AUTOTRON IN ROSMALEN VOOR BAKKERSVAK 2016,

WEET U ALS BEZOEKER ÉÉN DING ZEKER: U GAAT VERRAST WORDEN. DE AANWEZIGE EXPOSAN-

TEN TONEN TIJDENS BAKKERSVAK 2016 NIET ALLEEN DE LAATSTE INNOVATIES, ZE DOEN ER OOK

ALLES AAN OM U OP ALLE MOGELIJKE MANIEREN TE INSPIREREN. OOK TIJDENS DE KOMENDE

JUBILEUMEDITIE VAN DE BAKKERSVAK IS ER BIJVOORBEELD WEER VAN ALLES TE BELEVEN OP

DE STAND BIJ SPRONK BAKKERIJMACHINES. WIJ SPRAKEN MET HARM SPRONK OVER WAT WE

MOGEN VERWACHTEN OP ZONDAG 6 EN MAANDAG 7 MAART.

HANS SOM

MAAKT OPWACHTING BIJ

Spronk Bakkerijmachines

“Tijdens de beursdagen is Hans Som, succes-

coach van het Nederlands Boulangerie Team,

met Daan Hesseling volop zelf aan het bak-

ken in onze stand”, zo begint Harm meteen

enthousiast te vertellen. “Dit betekent genie-

ten van verfijnde broodsoorten, geproduceerd

met de Merand diviseuse en gebakken op

de stenenvloerovens van Wachtel. Er worden

daarnaast diverse Wachtel ovens gepresen-

teerd in de stand zodat u de pure klasse en

unieke voordelen van deze ovens zelf in detail

kunt komen bekijken. U kunt ook meteen de

mogelijkheden met onze Merand Diviseuse

en natuurlijk de Bertrand Fermentatietank voor

een zorgeloze, nauwkeurige desembereiding

bekijken.”

NEDERLANDS BOULANGERIE TEAM

“Als u ons toch bezoekt, kunt u gelijk even naar

de overkant van onze stand lopen, waar het

Nederlands Boulangerie Team u trakteert op boeiende demonstraties. Deze demo-bakkerij is geheel inge-

richt door ons als Spronk Bakkerijmachines, want wij vormen al jaren als sponsor een mooie combinatie

met het Nederlands Boulangerie Team.”

INNOVATIES

“Niet alleen is ons verkoopteam aan-

wezig tijdens Bakkersvak 2016, maar

kunt u ook onze technische mensen

ontmoeten. Zij staan klaar om u met tips

terzijde te staan. U merkt wel, Spronk

Bakkerijmachines neemt u mee met de

innovaties en veranderingen voor de toe-

komst en bakkerijtechniek betekent voor

Spronk dan ook een lange termijn visie

van kwaliteit en goede service”, aldus

Harm tot slot.

Meer informatie:

Spronk Bakkerijmachines

Tel. +31 (0)488 452051

www.spronkbakkerijmachines.nl

Bakkersvak-stand: D.1003

Harm Spronk