NB T M
A G A Z I N E
N R
1 2 0 1 6 31
B
A K K E R S V A K
2 0 1 6
ALS OP 6 MAART DE DEUREN OPENEN VAN AUTOTRON IN ROSMALEN VOOR BAKKERSVAK 2016,
WEET U ALS BEZOEKER ÉÉN DING ZEKER: U GAAT VERRAST WORDEN. DE AANWEZIGE EXPOSAN-
TEN TONEN TIJDENS BAKKERSVAK 2016 NIET ALLEEN DE LAATSTE INNOVATIES, ZE DOEN ER OOK
ALLES AAN OM U OP ALLE MOGELIJKE MANIEREN TE INSPIREREN. OOK TIJDENS DE KOMENDE
JUBILEUMEDITIE VAN DE BAKKERSVAK IS ER BIJVOORBEELD WEER VAN ALLES TE BELEVEN OP
DE STAND BIJ SPRONK BAKKERIJMACHINES. WIJ SPRAKEN MET HARM SPRONK OVER WAT WE
MOGEN VERWACHTEN OP ZONDAG 6 EN MAANDAG 7 MAART.
HANS SOM
MAAKT OPWACHTING BIJ
Spronk Bakkerijmachines
“Tijdens de beursdagen is Hans Som, succes-
coach van het Nederlands Boulangerie Team,
met Daan Hesseling volop zelf aan het bak-
ken in onze stand”, zo begint Harm meteen
enthousiast te vertellen. “Dit betekent genie-
ten van verfijnde broodsoorten, geproduceerd
met de Merand diviseuse en gebakken op
de stenenvloerovens van Wachtel. Er worden
daarnaast diverse Wachtel ovens gepresen-
teerd in de stand zodat u de pure klasse en
unieke voordelen van deze ovens zelf in detail
kunt komen bekijken. U kunt ook meteen de
mogelijkheden met onze Merand Diviseuse
en natuurlijk de Bertrand Fermentatietank voor
een zorgeloze, nauwkeurige desembereiding
bekijken.”
NEDERLANDS BOULANGERIE TEAM
“Als u ons toch bezoekt, kunt u gelijk even naar
de overkant van onze stand lopen, waar het
Nederlands Boulangerie Team u trakteert op boeiende demonstraties. Deze demo-bakkerij is geheel inge-
richt door ons als Spronk Bakkerijmachines, want wij vormen al jaren als sponsor een mooie combinatie
met het Nederlands Boulangerie Team.”
INNOVATIES
“Niet alleen is ons verkoopteam aan-
wezig tijdens Bakkersvak 2016, maar
kunt u ook onze technische mensen
ontmoeten. Zij staan klaar om u met tips
terzijde te staan. U merkt wel, Spronk
Bakkerijmachines neemt u mee met de
innovaties en veranderingen voor de toe-
komst en bakkerijtechniek betekent voor
Spronk dan ook een lange termijn visie
van kwaliteit en goede service”, aldus
Harm tot slot.
Meer informatie:
Spronk Bakkerijmachines
Tel. +31 (0)488 452051
www.spronkbakkerijmachines.nlBakkersvak-stand: D.1003
Harm Spronk