NB T M
A G A Z I N E
N R
1 2 0 1 6
26
B
A K K E R S V A K
2 0 1 6
Dragee Chocolaterie & Confiserie is de exclusieve importeur van de hoog-
waardige Italiaanse nougat van Quaranta. Wij spraken al met Henk-Jan
Huurman, Commercieel Directeur van Dragee Chocolaterie & Confiserie.
“Quaranta is een authentiek Italiaans familiebedrijf en absolute specialist
op het gebied van zachte nougat. Zodra je deze nougat geproefd hebt,
wil je absoluut niet meer anders. Onlangs heeft Dragee haar assortiment
uitgebreid met de prachtige ronde nougat taarten.”
“De taarten zijn reeds in mooie punten voorgesneden en zijn zowel per
punt voorverpakt of onverpakt verkrijgbaar in diverse smaken, zoals aard-
bei, citroen, bosbessen, chocolade, amarettini, etc”, zo vervolgt Henk-
Jan. “Omdat de ruimte in de winkel vaak schaars is, stelt Dragee hele
mooie, maar vooral ook handige etagères ter beschikking. Op die manier
kunnen meerdere taarten boven elkaar gepresenteerd worden. We tonen
de mogelijkheden graag tijdens Bakkersvak.”
Meer informatie:
Dragee Chocolaterie & Confiserie
Tel. +31 (0)165-557838
www.dragee.nl info@dragee.nlBakkersvak-stand: C.1028
AFGAAND OP DE BERICHTEN DIE DE REDACTIE VAN NBT MAGAZINE
OP VOORHAND HEEFT ONTVANGEN VAN EXPOSANTEN DIE TIJDENS
BAKKERSVAK 2016 HUN OPWACHTING GAAN MAKEN, MOGEN
WE VEEL VERWACHTEN. NIEUWE CONCEPTEN, OPLOSSINGEN,
PRODUCTEN EN SYSTEMEN OM U ALS BAKKER NOG BETER VAN
DIENST TE ZIJN, ZIJN VOLOP AANWEZIG. DRAGEE CHOCOLATERIE &
CONFISERIE VRAAGT NU ALVAST AANDACHT VOOR HET ITALIAANSE
NOUGAT VAN QUARANTA.
Dragee Chocolaterie & Confiserie
BREIDT ASSORTIMENT UIT
TIJDENS BAKKERSVAK 2016 HEET EVERBAKE CAPWAY U VAN HARTE WELKOM BUITEN IN DE STAND OM DE CREARE®-OLIEBOLLENLIJN IN
WERKING TE ZIEN. DE NIEUWSTE ONTWIKKELINGEN OP HET GEBIED VAN DE CREARE®-OLIEBOLLENLIJN ZIET U TIJDENS LIVE DEMONSTRATIES
EN NATUURLIJK KUNT U ZO VROEG IN HET JAAR ALWEER PROEVEN VAN ONZE FAVORIETE SNACK: DE OLIEBOL.
Creare®-oliebollenlijn
De Creare®-oliebollenlijn is de kampioen onder de oliebollenbakken. In de jaarlijkse AD
Oliebollentest is de top-drie namelijk vertegenwoordigd door Meesterbakker Voskamp (1),
Bakkerij Olink (2) en Brood en Banketbakkerij Jan Pieter Duin (3). Deze bakkers gebruiken
allemaal een Creare®-oliebollenlijn van EverBake Capway waar de oliebollen in gebakken
worden. In de buitenstand vindt u verder broodkoppels gevouwen en dieptrek met en zonder
coating/zwartlak, bakplaten en RVS transportwagens.
Meer informatie:
EverBake Capway B.V.
Tel. +31 (0)88 7300000
www.everbake-capway.nlIN ACTIE TIJDENS BAKKERSVAK