Previous Page  29 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 29 / 44 Next Page
Page Background

NB T M

A G A Z I N E

N R

1 2 0 1 6 29

B

A K K E R S V A K

2 0 1 6

TIJDENS DE JUBILEUMEDITIE VAN BAKKERSVAK MAG BEKO ALS TOTAALPARTNER IN BUSI-

NESS VOOR DE BAKKERIJ NIET ONTBREKEN. DIT JAAR IS HET THEMA IN DE BEKO-STANDS

‘GRENZELOZE INSPIRATIE’. DE VIJF BEKO-BEDRIJVEN LATEN DE ONTWIKKELINGEN ZIEN

OP HET GEBIED VAN GRONDSTOFFEN, VERPAKKINGEN, BAKKERIJMACHINES, BAKKERIJ-

GEREEDSCHAPPEN EN PROMOTIE, MET DE DAARBIJ HORENDE ADVIEZEN EN BELEVING.

In stand C1013 demonstreert Michel Schröder twee gevulde broodsoorten die gemaakt worden met

meel en bloem van Minoterie Girardeau. Hij laat zien dat vullingen het verschil kunnen maken en hij

laat proeven dat allerlei smaken en ingrediënten in brood gecombineerd kunnen worden.

BEKO VERPAKKINGEN (STAND C1020)

Tijdens Bakkersvak presenteert Beko Verpakkingen: chocoladeverpakkingen, verpakkingen voor ontbijt-

en lunchmomenten, Paasverpakkingen, verpakkingen met een natuurlijke, authentieke en stoere uitstra-

ling en alternatieven voor plastic tassen.

BEKO ADVIES (STAND C1022)

Bakkersvak staat voor Beko Advies in het teken om haar twee belangrijkste pijlers te tonen, namelijk

adviesdiensten, waarmee zij samen met brood- en banketbakkers bou-

wen aan een gezonde onderneming en het Reclamebureau, met verras-

sende promotionele items en commerciële acties onder het thema ‘Spice

up your Promo’.

STOLP INTERNATIONAL (STAND B1019)

Stolp International is importeur van gedroogde zuidvruchten, blikvruch-

ten, noten en zaden. Tijdens Bakkersvak zet Stolp International in op de

nieuwe verpakkingen van het eigen merk Sunpearl, het geven van uitleg

over de verschillen tussen krenten en rozijnen en het productieproces en

het laten zien en proeven van verschillende type rozijnen;

BEKO NEDERLAND (STAND B1023)

Beko Nederland toont op 6 en 7 maart het assortiment Beko huysmerk®

Gran Reserva, het Beko huysmerk® Franse Croissants en andere hoog-

waardige Franse producten en het assortiment Fruitlife: puree’s en diep-

vriesfruit geschikt voor ijsbereiding en (banket)bakkerij.

BEKO BAKKERIJ TECHNIEK (STAND C1013)

Beko Bakkerij Techniek biedt brood- en banketbakkers nieuwe en

gereviseerde bakkerijmachines, onderhoud en full service met een

maatwerkmentaliteit. Tijdens Bakkersvak richt Beko Techniek zich met

haar machine-aanbod op drie onderdelen, te weten, koelen & vriezen,

snijden & inpakken en bakken. Op dit gebied toont Beko Bakkerij

Techniek een groot aantal oplossingen. Daarnaast is er ruimte voor het

zeer brede assortiment bakkerijgereedschappen (Stand E1017) en kunt u nader kennis maken met de

partners Hobart Nederland en Bear Varimixers (Stand D1021). Kortom: er is genoeg te beleven, te zien,

te proeven, te ruiken en te bewonderen op de verschillende stands van de vijf Beko-bedrijven.

Meer informatie:

Coöperatieve Vereniging Beko

Tel. +31 (0)413 316800

www.cooperatie-beko.nl

INSPIREERT

TIJDENS BAKKERSVAK

Beko