NBT Magazine nr. 3 2014 - page 24

SPEC I AL
NBT
magazine
24
KOELEN & VR I EZEN
Voldoe
eenvoudig
aan uw
TempMitter van Gullimex: handmatige metingen
volledig gedigitaliseerd
Hoewel ons voedsel veiliger is dan ooit,
doen zich in Nederland jaarlijks nog steeds
zo’n 680.000 gevallen van voedselinfec-
tie voor. Ook recentelijk werd Nederland
weer opgeschrikt door een omvangrijk
geval van voedselinfectie. Hieruit blijkt
opnieuw dat vooral hygiëne en tempe-
ratuur te allen tijde goed gehandhaafd
moeten zijn, om kwaliteit en gezondheid
te garanderen.
De volgens HACCP-richtlijnen verplichte
temperatuurmetingen kosten vaak nogal
wat tijd: meten, noteren, afwijkingen
registreren. Automatisering van dit proces
bespaart veel tijd en is daarom meer dan
welkom. In 2014 introduceert Gullimex een
belangrijke innovatie waarmee u eenvou-
dig en snel aan de HACCP-verplichtingen
voldoet: de TempMitter.
Nieuwe generatie
voedselthermometers
Met de TempMitter zijn de handmati-
ge metingen volledig gedigitaliseerd.
Deze voedselthermometer is geschikt
voor toepassing in de horeca, grootkeu-
ken, detailhandel en voedingsmiddelen-
industrie. Kortom: overal waar dagelijks
temperatuurmetingen worden verricht.
Een meting wordt direct draadloos verzon-
den en opgeslagen op een persoonlijke
website. Hier zijn de metingen 24 uur per
dag online in te zien. U voldoet altijd aan
de volgens HACCP verplichte rapportage.
De TempMitter werd door de vakjury van
de Horeca Expo in België al beloond met
de Innovation Award Equipment. Ook ont-
ving het instrument de award voor Beste
Introductie 2013, een initiatief van vakblad
Out of Home Shops.
Metingen 24 uur per dag beschikbaar
De TempMitter, een handinstrument om
metingen draadloos te versturen, ontbrak
nog aan TempWeb, het Gullimex-systeem
voor draadloze (temperatuur)bewaking
en registratie via internet. TempWeb ver-
zamelt geheel draadloos en automatisch
TempMitter
1...,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23 25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,...44
Powered by FlippingBook