Previous Page  25 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 25 / 44 Next Page
Page Background

NB T M

a g a z i n e

n r

5 2 0 1 6

25

N

a b e s c h o u w i n g

Bas Nijhuis trapte om 12.00 uur de dag af met een lezing over het belang van

kijken (ziet u wel wat u ziet), teambuilding en delegeren. Als topscheidsrechter

was alles doorspekt met beelden van de Champions League van afgelopen jaar.

Deze sessie vond in totaal vier keer plaats gedurende de middag.

Daarnaast boden zestien Bakeplus-partners doorlopende demonstraties in het

thema ‘Authentiek & Rustiek’. Hans Som (coach Nederlands Boulangerie team)

demonstreerde samen met Peter Bienefelt (Meester Boulanger) de laatste trends

op het gebied van brood.

Maar ook op het gebied van ijs werd er volop aandacht besteed aan de laatste

ontwikkelingen. Maurice Burger vertelde uitgebreid over de belangrijkste aspec-

ten van het ijsbereiden, van basis ijsbereiding tot het werken met smaakstoffen

en het maken van patisserie met ijsgrondstoffen. Het Event bood de ijsbereider

daarnaast een unieke gelegenheid om zich te laten inspireren wat er allemaal

te krijgen is op het gebied van bakkerijgrondstoffen en wat je kunt gebruiken in

ijsbereiding.

Bakeplus organiseerde dit BakePLUS-Event in samenwerking met Procema,

Royal Steensma, Gourmand, Koopmans, Van der Pol, Vergeer, Polak, AB/

Mauri, Smilde Bakery, Sonneveld, Keurslager Arisse, Dossche Mills, het

BoulangerieTeam, Friesland Campina, CSM Bakery Solutions, Spronk, Meneba,

Bakels, Vandemoortele, BOMA, Dobla, Ireks, Callebaut, B&O, Puratos, Algist

Bruggeman & Miko coffee.

Aan alle kanten was er lof voor de opzet van het BakePLUS-Event, dus de ver-

wachting is dat er volgend jaar een vervolg gegeven wordt aan deze succesvolle

start.

EERSTE

BakePLUS-Event

ZEER GESLAAGD

HET EERSTE BAKEPLUS-EVENT WAS EEN DAVEREND SUCCES. ONDANKS HET VOOR DE TIJD VAN HET JAAR ZON-

OVERGOTEN WEER, VOND EEN GROOT AANTAL VAKGENOTEN HET BELANGRIJK OM OP MAANDAG 12 SEPTEM-

BER RICHTING HAAFTEN AF TE REIZEN. ER WAS VOLOP INSPIRATIE OP TE DOEN IN IEDER GEVAL, MEDE DOOR DE

DEMONSTRATIES VAN HANS SOM EN PETER BIENEFELT EN DE LEZING VAN BAS NIJHUIS, BUITEN DE PRODUCTEN

NATUURLIJK VAN DE AANWEZIGE BAKEPLUS-PARTNERS.