Previous Page  20 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 20 / 44 Next Page
Page Background

NBT

magazine

20

Bakkersuitzendbureau Het Ambacht heeft

er een nieuwe ‘medewerker’ bij. Niemand

minder dan bakker Henk ten Napel komt

het team van het uitzendbureau ver-

sterken. Gert-Jan, mede-eigenaar van

Het Ambacht, is hier maar wat blij mee.

“Dankzij de ervaring van Henk kunnen we

ons nu nog beter richten op de behoeften

van bakkers.”

Henk en Gert-Jan ten Napel zijn broers en

samen richtten zij in 2007 Uitzendbureau

Het Ambacht op. Hoewel Henk achter de

schermen dus altijd al betrokken was bij

de uitzendorganisatie, runde hij daarnaast

tot juli 2014 Ambachtsbakker ten Napel.

De bakkerij, die ruim honderd jaar in han-

den was van de familie ten Napel, werd

op 14 juli 2014 overgenomen. Henk: “Ik

was klaar voor een nieuwe uitdaging en

die heb ik gevonden in Het Ambacht. Het

voelt goed om nu meer betrokken te zijn

en om zelf te ervaren hoe we gegroeid zijn

als uitzendorganisatie.”

Aanwinst voor Het Ambacht

Gert-Jan is bijzonder blij met de beslissing

van zijn broer. “Henk is een aanwinst voor

Het Ambacht. Hij weet natuurlijk als geen

ander wat er gaande is in de bakkersbran-

che en speelt daar optimaal op in. Dankzij

zijn ervaring kunnen we nu nog beter

voldoen aan de wensen en eisen van onze

klanten.”

Meer tijd voor persoonlijk contact

De werkzaamheden op het kantoor van

Het Ambacht zijn tegenwoordig de verant-

woordelijkheid van Henk. “Hierdoor heb

ik meer tijd om onze (potentiële) klanten

te bezoeken”, vertelt Gert-Jan. “Wij gaan

heel Nederland door om bakkers te infor-

meren over onze uitzendkrachten en pay-

roll. Dankzij dit persoonlijke contact leer je

je opdrachtgevers nog beter kennen. Dat is

natuurlijk ideaal voor beide partijen.”

Volle honderd procent

Gert-Jan en Henk hebben veel vertrouwen

in de toekomst. “Ik heb de bakkersbranche

altijd zo goed mogelijk bediend”, vertelt

Henk. “Dat blijf ik zonder meer doen, maar

nu op een heel andere manier. En daar ga

ik voor de volle honderd procent voor!”

Meer informatie: Uitzendbureau Het

Ambacht, tel. +31 (0)591 555 442,

www.uitzendbureauhetambacht.nl

Henk ten Napel versterkt team

Uitzendbureau Het Ambacht

“Ik was klaar voor een nieuwe uitdaging”

Gert-Jan en Henk ten Napel

Exclusieve Franse broden bij Beko Nederland BV

Vandemoortele is de producent van deze

ongerezen deegstukken, waaraan de bak-

ker zijn eigen creativiteit en vakmanschap

kan toevoegen om er zijn eigen signa-

ture aan te kunnen geven. Alle broden zijn

authentiek van smaak en zijn Cleanlabel.

Dat wil zeggen dat er geen kunstmatige

geur-, kleur- en smaakstoffen aan zijn toe-

gevoegd.

Assortiment

Er zijn twee luchtige witte bollen van

‘Pain Rustique’: de ‘Grand’ (550 gram) en

de ‘Midi’ (280 gram). Deze twee broden

hebben een knapperige krokante korst

en een milde, luchtige witte kruim. Ook

er zijn twee stevige bruine broden van

‘Pain Speciale’: de ‘Zes granen’ (410 gram),

is een meergranen brood gemaakt van

tarwe, rogge, haver, geel en bruin lijn-

zaad, sesamzaad, gierst en maanzaad, en

de ‘Walnoot’ (340 gram), een bruin brood

met 20% walnoten gemaakt van tarwe-

en roggemeel.

De klanten van Beko Nederland BV ont-

vangen gratis, bij bestelling van minimaal

twee dozen, een promotiepakket ter waar-

de van

20,-, bestaande uit: posters, wob-

blers, promotiestandaard, vloerstickers en

een handig deegmesje.

Meer informatie: Beko Nederland,

tel. +31 (0)30 2473050,

www.beko-nederland.nl

Beko Nederland BV heeft haar broodassor-

timent uitgebreid – in samenwerking met

Vandemoortele – met vier cru broden uit

Frankrijk genaamd Midi Bretagne.

Midi Bretagne: vier cru broden uit Frankrijk

U I TZENDBUREAU HET AMBACHT & BEKO NEDERLAND