NBT
magazine
20
Bakkersuitzendbureau Het Ambacht heeft
er een nieuwe ‘medewerker’ bij. Niemand
minder dan bakker Henk ten Napel komt
het team van het uitzendbureau ver-
sterken. Gert-Jan, mede-eigenaar van
Het Ambacht, is hier maar wat blij mee.
“Dankzij de ervaring van Henk kunnen we
ons nu nog beter richten op de behoeften
van bakkers.”
Henk en Gert-Jan ten Napel zijn broers en
samen richtten zij in 2007 Uitzendbureau
Het Ambacht op. Hoewel Henk achter de
schermen dus altijd al betrokken was bij
de uitzendorganisatie, runde hij daarnaast
tot juli 2014 Ambachtsbakker ten Napel.
De bakkerij, die ruim honderd jaar in han-
den was van de familie ten Napel, werd
op 14 juli 2014 overgenomen. Henk: “Ik
was klaar voor een nieuwe uitdaging en
die heb ik gevonden in Het Ambacht. Het
voelt goed om nu meer betrokken te zijn
en om zelf te ervaren hoe we gegroeid zijn
als uitzendorganisatie.”
Aanwinst voor Het Ambacht
Gert-Jan is bijzonder blij met de beslissing
van zijn broer. “Henk is een aanwinst voor
Het Ambacht. Hij weet natuurlijk als geen
ander wat er gaande is in de bakkersbran-
che en speelt daar optimaal op in. Dankzij
zijn ervaring kunnen we nu nog beter
voldoen aan de wensen en eisen van onze
klanten.”
Meer tijd voor persoonlijk contact
De werkzaamheden op het kantoor van
Het Ambacht zijn tegenwoordig de verant-
woordelijkheid van Henk. “Hierdoor heb
ik meer tijd om onze (potentiële) klanten
te bezoeken”, vertelt Gert-Jan. “Wij gaan
heel Nederland door om bakkers te infor-
meren over onze uitzendkrachten en pay-
roll. Dankzij dit persoonlijke contact leer je
je opdrachtgevers nog beter kennen. Dat is
natuurlijk ideaal voor beide partijen.”
Volle honderd procent
Gert-Jan en Henk hebben veel vertrouwen
in de toekomst. “Ik heb de bakkersbranche
altijd zo goed mogelijk bediend”, vertelt
Henk. “Dat blijf ik zonder meer doen, maar
nu op een heel andere manier. En daar ga
ik voor de volle honderd procent voor!”
Meer informatie: Uitzendbureau Het
Ambacht, tel. +31 (0)591 555 442,
www.uitzendbureauhetambacht.nlHenk ten Napel versterkt team
Uitzendbureau Het Ambacht
“Ik was klaar voor een nieuwe uitdaging”
Gert-Jan en Henk ten Napel
Exclusieve Franse broden bij Beko Nederland BV
Vandemoortele is de producent van deze
ongerezen deegstukken, waaraan de bak-
ker zijn eigen creativiteit en vakmanschap
kan toevoegen om er zijn eigen signa-
ture aan te kunnen geven. Alle broden zijn
authentiek van smaak en zijn Cleanlabel.
Dat wil zeggen dat er geen kunstmatige
geur-, kleur- en smaakstoffen aan zijn toe-
gevoegd.
Assortiment
Er zijn twee luchtige witte bollen van
‘Pain Rustique’: de ‘Grand’ (550 gram) en
de ‘Midi’ (280 gram). Deze twee broden
hebben een knapperige krokante korst
en een milde, luchtige witte kruim. Ook
er zijn twee stevige bruine broden van
‘Pain Speciale’: de ‘Zes granen’ (410 gram),
is een meergranen brood gemaakt van
tarwe, rogge, haver, geel en bruin lijn-
zaad, sesamzaad, gierst en maanzaad, en
de ‘Walnoot’ (340 gram), een bruin brood
met 20% walnoten gemaakt van tarwe-
en roggemeel.
De klanten van Beko Nederland BV ont-
vangen gratis, bij bestelling van minimaal
twee dozen, een promotiepakket ter waar-
de van
€
20,-, bestaande uit: posters, wob-
blers, promotiestandaard, vloerstickers en
een handig deegmesje.
Meer informatie: Beko Nederland,
tel. +31 (0)30 2473050,
www.beko-nederland.nlBeko Nederland BV heeft haar broodassor-
timent uitgebreid – in samenwerking met
Vandemoortele – met vier cru broden uit
Frankrijk genaamd Midi Bretagne.
Midi Bretagne: vier cru broden uit Frankrijk
U I TZENDBUREAU HET AMBACHT & BEKO NEDERLAND