NB T M
A G A Z I N E
N R
3 2 0 1 5 15
N
I E U W S
Beide partijen hebben gekozen voor deze unieke
samenwerking om een nog bredere inspiratiebron
te kunnen zijn voor bakkers en vooral ook om bak-
kend Nederland nog beter te kunnen ondersteunen.
Met CookieDough én grondstoffen van Steensma,
zoals bijvoorbeeld Damco muffin/cupcake mix of
verschillende Chocuise souplesses zijn prachtige
eindproducten eenvoudig en rationeel te maken.
Alle ontwikkelde receptideeën zijn gebundeld in
één boekje en verkrijgbaar sinds 6 mei! Bij afname
van 32 kg grondstoffen ontvangt de bakker 25
CookieDough zwembanden. Naast de unieke
cookie-vormige zwembanden ontvangt de bakker
onder ander een receptenboek met CookieDough
productideeën, een concept persbericht voor
lokaal gebruik, beeldmateriaal voor het narrow-
casting systeem en 3x een A3 formaat poster, met
ruimte voor eigen communicatie.
Meer informatie:
Steensma B.V.
Tel. +31 (0)88 16 32 000
www.steensma.comD. van der Pol en Zonen B.V.
Tel. +31 (0)416 692 785
www.vdpol.nlVan der Pol introduceert in nauwe samen-
werking met Steensma CookieDough voor de
ambachtelijke (banket)bakkerij in combinatie
met heerlijke basisgrondstoffen en eenvoudi-
ge, maar vooral vernieuwende recepturen. De
stukjes koekjesdeeg zijn gemaakt met heerlijke
melkchocolade. Zowel bevroren, gekoeld als
gebakken komen de deegstukjes helemaal tot
hun recht, met in iedere vorm andere toepas-
singsmogelijkheden.
Van der Pol
en
Steensma
introduceren
CookieDough
De IBA is altijd speciaal. Eens in de drie jaar
een vakbeurs op wereldniveau lijkt wellicht wat
weinig, maar IBA maakt het altijd waar. De meest
vooraanstaande bedrijven uit de wereld bereiden
zodoende ook minuscuul voor op de beurs, en
bewaren hun innovaties in het diepste geheim om
tijdens IBA bekend te maken.
Gelukkig zijn niet alle ontwikkelingen top secret
en dus leest u in de volgende uitgave van NBT
Magazine al het één en ander van wat u kunt
verwachten tijdens IBA 2015. Bekende exposanten
uit ons land komen aan het woord en lichten een
tipje van de sluier op wat betreft hun noviteiten.
De volgende uitgave van NBT Magazine verschijnt
op 4 september.
Meer informatie:
www.iba.deNog een paar maanden wachten en dan is het weer zo ver: IBA 2105. Van 12 tot en met 17 september
is de Messe in München het terrein van de internationale bakkersbranche. Al sinds 1949 is de IBA het
meeting point voor experts uit alle geledingen van de bakkerijwereld. Dit jaar zijn er meer dan 1.200
exposanten aanwezig om de laatste innovaties, trends en technische ontwikkelingen te tonen aan ruim
70.000 bezoekers uit 160 landen.
IBA 2015
– 12 tot en met 17 september
Advertentie: