Previous Page  15 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 15 / 44 Next Page
Page Background

NB T M

A G A Z I N E

N R

3 2 0 1 5 15

N

I E U W S

Beide partijen hebben gekozen voor deze unieke

samenwerking om een nog bredere inspiratiebron

te kunnen zijn voor bakkers en vooral ook om bak-

kend Nederland nog beter te kunnen ondersteunen.

Met CookieDough én grondstoffen van Steensma,

zoals bijvoorbeeld Damco muffin/cupcake mix of

verschillende Chocuise souplesses zijn prachtige

eindproducten eenvoudig en rationeel te maken.

Alle ontwikkelde receptideeën zijn gebundeld in

één boekje en verkrijgbaar sinds 6 mei! Bij afname

van 32 kg grondstoffen ontvangt de bakker 25

CookieDough zwembanden. Naast de unieke

cookie-vormige zwembanden ontvangt de bakker

onder ander een receptenboek met CookieDough

productideeën, een concept persbericht voor

lokaal gebruik, beeldmateriaal voor het narrow-

casting systeem en 3x een A3 formaat poster, met

ruimte voor eigen communicatie.

Meer informatie:

Steensma B.V.

Tel. +31 (0)88 16 32 000

www.steensma.com

D. van der Pol en Zonen B.V.

Tel. +31 (0)416 692 785

www.vdpol.nl

Van der Pol introduceert in nauwe samen-

werking met Steensma CookieDough voor de

ambachtelijke (banket)bakkerij in combinatie

met heerlijke basisgrondstoffen en eenvoudi-

ge, maar vooral vernieuwende recepturen. De

stukjes koekjesdeeg zijn gemaakt met heerlijke

melkchocolade. Zowel bevroren, gekoeld als

gebakken komen de deegstukjes helemaal tot

hun recht, met in iedere vorm andere toepas-

singsmogelijkheden.

Van der Pol

en

Steensma

introduceren

CookieDough

De IBA is altijd speciaal. Eens in de drie jaar

een vakbeurs op wereldniveau lijkt wellicht wat

weinig, maar IBA maakt het altijd waar. De meest

vooraanstaande bedrijven uit de wereld bereiden

zodoende ook minuscuul voor op de beurs, en

bewaren hun innovaties in het diepste geheim om

tijdens IBA bekend te maken.

Gelukkig zijn niet alle ontwikkelingen top secret

en dus leest u in de volgende uitgave van NBT

Magazine al het één en ander van wat u kunt

verwachten tijdens IBA 2015. Bekende exposanten

uit ons land komen aan het woord en lichten een

tipje van de sluier op wat betreft hun noviteiten.

De volgende uitgave van NBT Magazine verschijnt

op 4 september.

Meer informatie:

www.iba.de

Nog een paar maanden wachten en dan is het weer zo ver: IBA 2105. Van 12 tot en met 17 september

is de Messe in München het terrein van de internationale bakkersbranche. Al sinds 1949 is de IBA het

meeting point voor experts uit alle geledingen van de bakkerijwereld. Dit jaar zijn er meer dan 1.200

exposanten aanwezig om de laatste innovaties, trends en technische ontwikkelingen te tonen aan ruim

70.000 bezoekers uit 160 landen.

IBA 2015

– 12 tot en met 17 september

Advertentie: