Previous Page  14 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 14 / 44 Next Page
Page Background

NB T M

A G A Z I N E

N R

3 2 0 1 5

14

N

I E U W S

Als gevolg van beëindiging van de examenac-

tiviteiten zullen drie arbeidsplaatsen komen te

vervallen. De huidige faciliteiten van de exa-

menbakkerijen zullen vooralsnog niet worden

ontmanteld. De komende maanden zal verder

onderzocht worden of er mogelijkheden in de

markt zijn voor een andere invulling van de

ruimtes. De NBC organisatie blijft gewoon in het

gebouw actief.

NBC versterkt de marktpositie van de

bakker

Ondanks het sluiten van het Examencentrum en

de beëindiging van de meelheffing blijft het NBC

zich onverminderd inzetten om de marktpositie

van bakkers te versterken. De organisatie is erin

geslaagd op eigen benen te staan en onder-

neemt daarbij voortdurend nieuwe activiteiten.

Dit doet het op het gebied van Productkeuringen

& Procesadvies, Voeding & Diëtetiek, Hygiëne,

Wet- & Regelgeving en Marktonderzoek &

Positionering.

Bakkers blijven profiteren van de expertise van

het NBC Kennisloket dat ontwikkelingen in de

markt op de voet volgt. Met praktische artikelen,

werkwijzers, workshops en eerstelijns advies is

het Kennisloket een verlengstuk van de bak-

ker. Maar ook de ervaring van procesadviseurs,

proefbakkers en hygiëneadviseurs blijft ten goede

komen aan bakkers die zich willen blijven ver-

sterken.

Uiteraard blijft het NBC ook actief met de organi-

satie van evenementen zoals Bakker met Ster en

symposia. Maar ook op het gebied van voorlich-

ting en collectieve broodpromotie met bijvoor-

beeld

brood.net

en Het Nationaal Schoolontbijt.

Begin dit jaar werd duidelijk dat het

Examencentrum zal sluiten. Maanden van over-

leg met de ROC’s heeft geen overeenstemming

over cofinanciering opgeleverd. Ondanks de

beëindiging van de examenactiviteiten blijft het

NBC zich meer dan ooit inzetten voor de bakker.

NBC

staat klaar voor de bakker ondanks sluiting Examencentrum

“We vullen elkaar in de combinatiewinkel perfect aan. Zowel in het assorti-

ment als in uitstraling. We presenteren beide verse producten van hoogwaar-

dige kwaliteit en brengen dat nu nog beter voor het voetlicht van de consu-

ment”, aldus Rob Tolboom van Leonidas. Marco Vink, operationeel directeur

van MultiVlaai vult aan: “MultiVlaai en Leonidas zijn krachtige A-merken en

we versterken elkaar. Bovendien vullen de twee formules het verwenmoment

perfect in voor een brede doelgroep. Dit is ook de reden dat wij geloven in

deze samenwerking, nu en in de toekomst.”

Meer informatie: Leonidas

Tel. +32 (0)2 522 19 57,

www.leonidas.com

Samenwerken, dat is de boodschap die MultiVlaai en Leonidas afgeven.

In Ede en Hoorn zijn twee vernieuwde combinatiewinkels geopend, waar

beide bedrijven hun producten verkopen. De uitstraling van zowel de

MultiVlaai als de Leonidas shop-in-shop zijn aangepast om de gezamenlijke

formule uit te dragen: ambacht, versheid en kwaliteit. Bovendien zijn de

assortimenten – met aan de ene kant de heerlijke vlaaien en taarten en aan

de andere kant de verrukkelijke bonbons – perfect op elkaar afgestemd.

Leonidas

en

MultiVlaai

openen combinatiewinkels

x x x

Advertentie: