Previous Page  4 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 4 / 44 Next Page
Page Background

I

N H O U D

P. 15 Tromp Group

Er is de afgelopen tijd heel wat veranderd bij

de Tromp Group. Wij spreken met Richard van

Heukelum, Vice President Marketing & Sales bij

Tromp Group over de ontwikkelingen binnen de

Tromp Group en waar het bedrijf naartoe wil.

P. 22 Coverstory Unifreezing Op het gebied van koelen en vriezen zijn er veel aanbieders in de voedingsbranche. Eén van de nieuwste gezichten op de markt is die van Unifreezing BV. Dit bedrijf heeft zich in korte tijd bewezen als specialist op het gebied van klantspecifieke koel- en vriesinstallaties voor de gehele voedingsmiddelenindustrie. “Wij leveren geen standaard systemen, maar onderscheiden ons door custom made oplossingen te realiseren voor onze klanten”, zo vertelt ing. Jeroen Hannink – General Manager van Unifreezing onder meer. 22 9 P. 19 Bongard Bongard heeft een aantal zeer hoogwaar- dige deegverdelers in het assortiment. De deegverdeler verdeelt het deeg nauw- keurig in exact gelijke stukken. Wij vroe- gen Albert Steehouder van Echte Bakker Steehouder en Jantien Pronk van ‘De Bakker van Hoorn’ naar hun ervaringen met een Bongard deegverdeler. P. 9 NBT-symposium Nederlandse Bakkerij Techniek organiseert op maandag 18 januari 2016 een symposium onder de noemer ‘Door het oog van de bakker’. In het Bakery Institute in Zaandam komen vooraanstaande leveranciers en bakkers samen om aan de hand van een aantal stellingen te discussiëren over de rol van toeleveranciers.

NB T M

A G A Z I N E

N R

6 2 0 1 5

4

15