Previous Page  4 / 44 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 4 / 44 Next Page
Page Background

I

N H O U D

P. 10 BIOCLIMATIC Bioclimatic is gespecialiseerd in het tegengaan van bacteriën, virussen, schim- mels en gisten op een effectieve en milieuvriendelijke manier. Wij waren op bezoek bij Bakkerij Veenhuis om te zien hoe Bioclimatic haar UVC- lichtsysteem geïntegreerd heeft in het productieproces. 13 P. 13 REPORTAGE TREIF In de vorige uitgave schreven wij al dat we bij TREIF, de Duitse producent van broodsnijmachines, op bezoek gingen en halverwege juni was het zover. In het Duitse Oberlahr werden wij hartelijk onthaald en kregen we een uitgebreide rondleiding door de fabriek.

NB T M

A G A Z I N E

N R

3 2 0 1 6

4

10 P. 22 COVERSTORY Vallei Techniek staat te boek als vooraanstaand automatiseerder van het product-handlingproces, en dan met name in specifieke oplossingen voor de industriële bakkerijen. Onlangs heeft het bedrijf in samenwerking met onder meer Fanuc bij Bakkerij Visser in Alphen aan den Rijn klantspeci- fiek een oplossing gevonden voor het automatiseren van de kratbelading van kleinbrood. P. 24 BVT Echt revolutionaire innovaties binnen het productieproces voor de bakkers- branche zien we nog maar zelden. Vacuum Cooling belooft een revolutie teweeg te brengen. BVT Vacuum Cooling heeft zich de afgelopen jaren in samenwerking met Patrick Russ gestort op het vacuüm koelen en dat heeft geleid tot de implementatie van deze technologie in het productieproces van onder meer Bakkerij Vreugdenhil in Maasdijk.