NBT Magazine nr.4 2014 - page 19

NBT
magazine
19
KOELEN & VR I EZEN
SPEC I AL
GRONDSTOF FEN & BAKE - OF F
Sonneveld voegt nieuwe
rubriek
‘Geen allergenen’
toe
Sonneveld heeft als een van de eerste
leveranciers van bakkerijgrondstoffen het
mogelijk gemaakt om producten op de
website te selecteren op basis van allerge-
nen. Via de nieuwe allergenenpagina kunt
u de zes belangrijkste allergenen uitslui-
ten. Daarna worden enkel producten uit
het Sonneveld-assortiment getoond waar-
bij geselecteerde allergenen niet als ingre-
diënt zijn toegevoegd. Op deze wijze is het
mogelijk nog nauwkeuriger op de
vraag van de klant in te spelen.
Sonneveld heeft op zijn website een spe-
ciale rubriek geïntroduceerd met de naam
‘Geen allergeen toegevoegd’. Deze rubriek
is op alle taalversies terug te vinden en is
een verzameling van alle producten op de
website. Op basis van zes allergenen kun-
nen producten uitgesloten worden. De zes
allergenen zijn: ei, gluten, lactose, lupine,
sesam en soja
Sonneveld en allergenen
Sonneveld besteedt veel aandacht aan
allergenen en etikettering. Meer infor-
matie omtrent allergenen en etikettering
vindt u op de servicepagina. Voor overige
vragen kunt u contact opnemen met de
Sonneveld-vertegenwoordiger of bestel
direct uw producten online via de nieuwe
‘geen allergeen toegevoegd’ pagina.
Meer informatie:
Sonneveld Group B.V.,
tel. +31 (0) 78-644 25 25,
Snel en overzichtelijk het assortiment waarbij
allergenen niet als ingrediënt gebruikt zijn
Advertentie
1...,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18 20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,...44
Powered by FlippingBook