NBT Magazine nr.4 2014 - page 26

SPEC I AL
NBT
magazine
26
KOELEN & VR I EZEN
GRONDSTOF FEN & BAKE - OF F
Europastry wil productievestiging bouwen in Oldenzaal
De meergranen Croissatta van Europastry is
bekend en geliefde. Europastry heeft deze
croissant nu in een nieuw jasje gestoken.
De Croissatta is gemaakt met 19% boter en
gedecoreerd met lijnzaad, havervlokken
en zonnebloempitten. Het croissantdeeg
is goed gevuld met zaden waardoor je
ook bij de vulling een smaak boost krijgt.
Ideaal voor sandwiches, aldus Europastry.
Chocolade Crodots
Dit seizoen is de chocolade Crodots zon-
der twijfel de grootste innovatie en vol-
gens Europastry een gegarandeerd succes.
Donut aan de buitenkant en croissant aan
de binnenkant en dan ook nog bedekt met
heerlijke cacao en stukjes witte, bruine en
pure chocolade. Als dat geen verwennerij
is.
Meer informatie:
Europastry Benelux,
tel. +31 (0)181 698208
Europastry heeft het assortiment uit-
gebreid met een heerlijke meergranen
Croissatta en een chocolade Crodots. De
Spaanse producent van bracht eerder al
naar buiten dat ze een productieloca-
tie in ons land willen realiseren en wel
in Oldenzaal. Er wordt op korte termijn
een start gemaakt met de bouw van een
nieuw bedrijfspand.
Europastry in Nederland
Europastry is marktleider in de productie van bevroren deeg. De onderneming
maakt onder premium croissants en Gran Reserva Brood. De verwachting is dat
het bedrijf begin 2015 start met de productie in Oldenzaal. Europastry heeft
wereldwijd tien productievestigingen en een jaaromzet van 370 miljoen euro.
Sinds juni 2009 heeft de onderneming een verkoopkantoor voor de Benelux dat
is gevestigd in Spijkenisse.
Meergranen Croissatta en
een chocolade Crodots nieuw
in assortiment Europastry
1...,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25 27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,...44
Powered by FlippingBook